5 MINUTES MAKE-OVER

Wil jij een gemakkelijke 5 - Minutes Make over? Speciaal voor jou heb ik een gemakkelijk setje samengesteld. Met deze 5 producten leg je in 5 minuten een goede basis voor je make-up. s'Ochtends geen tijd? Of na het werk nog een feestje? Geen probleem met de 5 - Minutes Make over set. This is how it works:

 

 

STAP 1 - PRIMER CAMERAREADY

Deze unieke primer is een geweldig product om rimpels en wallen te reduceren.
Een primer in de vorm van een serum: Marga Camera Ready, trekt je huid in één stap glad.
Een goede basis voor de rest van je make-up.

STAP 2 - FOUNDATION

De foundation is speciaal door Marga samengesteld om je huid een sterk dekkende basis te geven. Oneffenheden worden gecamoufleerd, maar je huid blijft ademen. Tevens  volledig hypoallergeen en niet getest op dieren.

 

 

STAP 3 - TOUCH UP CONCEALER

Met de touch up concealer kun je nog wat extra aandachtspuntjes wegwerken en high-lighten. Deze toevoeging zorgt voor het begin van een perfect resultaat.

 

STAP 4 - POEDER

De poeder dekt je basis mooi af en zorgt voor een matte afwerking, die de hele dag blijft zitten.

 

STAP 5- ROUGE

De wonderrouge zorgt dat je een mooie fris blosje krijgt. Schrik niet van de felle kleur maar
laat je overtreffen door het geweldige jeugdig effect.

 

Voor een X-tra effect:

Gebruik ook de geweldige MARGA cosmetics Contour Pallet die je kunt inzetten voor al je contourings, zowel oogschaduw en shimmer high-lights. Dit is een fantastisch 6 koppige formule waarmee je mooie contouren kunt combineren.

Mijn collectie is met alle zorg samengesteld.
Ik ben bijna drie jaar bezig geweest om de perfecte match te maken voor jouw basis make-up en meer. Dit allemaal in een eenvoudig stappenplan, zodat jij precies weet wat je moet gebruiken om te stralen.

Het belangrijkste voor mij was om make-up te ontwerpen die niet op dieren is getest en ultra hypoallergeen is. De productie vindt plaats in fabrieken die mensvriendelijk zijn, ook niet onbelangrijk.

Mijn missie is dat jij iedere dag de mooiste versie van jezelf kunt  zijn!

Heel veel liefs en Carpe Diem

xxx Marga