yh

RETOURNEREN

Bestelling retourneren in Nederland

Ben je niet helemaal tevreden met de bestelde artikelen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Wanneer de artikelen niet geopend zijn en/of beschadigd zijn kunt je deze retourneren, binnen 14 werkdagen. Wij betalen het aankoop bedrag terug. Je betaalt aleen zelf voor de retourkosten.

Stap 1: Noteer de te retourneren artikelen en de reden van retour op een begeleidend briefje. Vergeet hierbij ook niet het ordernummer en je NAW gegevens. 
Stap 2: Voor het retourneren van uw bestelling vanuit Nederland kun je de bestelling bij een postkantoor brengen. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Bewaar een kopie van het retouretiket ter referentie. Zonder bewijs van retourzending worden zoekgeraakte retourneren niet terugbetaald. Bestelling retourneren in België

Ben je niet helemaal tevreden met de bestelde artikelen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Wanneer de artikelen niet geopend zijn en/of beschadigd zijn kunt je deze retourneren. Wij betalen het aankoop bedrag terug. Je betaalt aleen zelf voor de retourkosten.

Stap 1: Noteer de te retourneren artikelen en de reden van retour op een begeleidend briefje. Vergeet hierbij ook niet het ordernummer en je NAW gegevens. 
Stap 2: Voor het retourneren van uw bestelling vanuit Nederland kun je de bestelling bij een postkantoor brengen. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Bewaar een kopie van het retouretiket ter referentie. Zonder bewijs van retourzending worden zoekgeraakte retourneren niet terugbetaald. 


Het retouradres

M.A.R.G.A. Cosmetics

Jan Campertstraat 9 A - Unit 1.07

6416 SG  Heerlen

Nederland                   Ruilen

Ruilen kan alleen indien het hetzelfde product betreft. Bijvoorbeeld een liplacquer in een andere kleur. Per post gelden hier weer de retourkosten voor eigen rekening.


Retourneren als brievenbus pakket

Je kunt ervoor kiezen om de retourzending via brievenbuspost naar ons retouradres te versturen. Let er op dat het pakketje dan wel voldoende gefrankeert is. Dit is afhankelijk van het gewicht. Brievenbuspost is niet voorzien van een Track & Trace code. Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald. Het versturen van retour via brievenbuspost is dus op eigen risico. 


Wanneer krijg ik mijn geld terug? 

Zodra wij het retourpakket hebben ontvangen, wordt je retour z.s.m. verwerkt. Na de verwerking van het retour ontvangt u binnen enkele dagen het aankoopbedrag terug op jouw rekening. De terugbetaling vindt plaats via de betaalmethode die je heeft gekozen bij het afrekenen van de bestelling.


Retourvoorwaarden 

Je kunt de aankoop retourneren volgens de vastgelegde termijnen uit de algemene voorwaarden. 

Let op, i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen! In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons, neem contact met ons op om deze kwestie te bespreken alvorens je het retourneert.